Inschrijven

Inschrijvingen 1ste leerjaar secundair onderwijs

Beste ouder en toekomstige leerling

Door de huidige maatregelen ter bestrijding van het coronavirus, vraagt u zich waarschijnlijk af hoe het nu verder moet met de inschrijving van uw zoon of dochter.

De overstap maken naar een eerste middelbaar of naar een nieuwe school is en blijft een belangrijke keuze!

Wil jij op 1 september graag starten en een leerling worden in Spartac?

Dan kan je samen met je ouders vanaf dinsdag 21 april 2020 om 7.00u digitaal inschrijven via onderstaande link.

Neem de identiteitskaart van uw dochter of zoon bij de hand, want wij hebben haar/zijn rijksregisternummer nodig (staat bovenaan op de achterzijde).

Wij danken u alvast voor uw interesse in onze school en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Inschrijvingen 2de tem 6de leerjaar secundair onderwijs

Beste ouder en toekomstige leerling

In alle leerjaren van het tweede t.e.m. het zesde leerjaar secundair onderwijs worden de inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021 tot en met 17 mei 2020 opgeschort. Als op 18 mei 2020 de lessen nog steeds opgeschort zijn, of als er een samenscholings- verbod geldt, kan het schoolbestuur beslissen om de inschrijvingen ook digitaal te laten verlopen. 

Ondertussen kan u via de link “Registreer je hier”, uw gegevens nalaten zodat wij u verder op de hoogte kunnen houden over eventuele wijzigingen of uw specifieke vragen beantwoorden. 

Voor praktische informatie i.v.m. bepaalde studierichtingen willen wij u graag verwijzen naar onze website. 

Wij danken u alvast voor uw interesse in onze school en hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!-

Specifieke inlichtingen

Wenst u inlichtingen over Spartac? 

Momenteel is het door het Coronavirus niet mogelijk om bij ons op school even langs te komen en meer informatie in te winnen over een specifieke studierichting.

Je kan daarnaast wel inlichtingen verkrijgen via dhr. Schellaert Wim (coördinator Spartac) 0471 31 60 17 alsook via info@spartac.be of via onze social media, Facebook en Instagram. 

Inschrijvingen schooljaar 2019-2020

Momenteel is het niet mogelijk om je fysiek in te schrijven bij ons op school. Daarnaast kun je wel een afspraak maken bij het onthaal van onze school. Dit is steeds mogelijk op: 050 38 82 88

Gelieve steeds uw identiteitskaart, uw rapport en eventueel uw attest van aansluiting bij een sportclub mee te brengen wanneer u zich wenst in te schrijven.